TRIBALIA

TRIBALIA

Lista mea de bloguri

  • Hello world! - WordPress へようこそ。これは最初の投稿です。編集もしくは削除してブログを始めてください !
    Acum 4 ani
  • - Тимошко въстание Доброволци-участници в четите и доброволческата бригада на ген. Черняев в Сърбия през 1876 г. имало много доброволци от гр. Видин и видинск...
    Acum 6 ani

sâmbătă, 3 mai 2008

IN MEMORIAM - Draghi Dimitrievici – CârcioabăCladova - Pe data de 29.04.2008., a treia zi de Paşti, s-a ţinut parastasul de şase luni pentru pomenirea celui ce a fost Draghi Dimitrievici – Cârcioabă (n.1954 - d.2007), vicepreşedintele CNR-ului, om de o aleasă omenie, un bun fiu, soţ, tată şi bunic, un bun prieten, un bun român-activist. In Slatina – Borului, la mormântul său au fost prezenţi, alături de familie, prieteni şi colaboratori atât din Serbia, cât şi din România şi Bulgaria, dintre care îi amintim pe dr.Draghişa Costandinovici – Traian, prim vicepreşedintele CNR-ului, Elena Popovici – secretar tehnic la biroul ter.coord. al CNR-ului din Cladova, Ivan Alexandrov, Liudmil Raducanu, Zlati Anghelov.

Cei prezenţi au aprins lumânări, s-au rugat pentru sufletul lui Cârcioabă şi s-au rostit câteva cuvinte în amintirea sa de către domnul dr. Draghişa Costandinovici-Traian şi domnul Ivan Alexandrov.

Elena Popovici

Niciun comentariu:

"Pentru românii de aici, este clar că Serbia este patria lor. Totuşi, ţara de origine, care în sensul etnografic etnolingvistic spiritual şi istoric sintetizează existenţa şi moştenirea antropologică a românilor este România ca singura istorică VALAHIA. Lucrul acesta nu le convine multora incluzând şi anumiţi români. De altminteri când ne identificăm etnic, dacă este fizic sau duhovnic sau în ambele categorii."

Dragomir Draghici din BOR (Timocul "sarbesc" )


„Individul, pentru a putea fi un bun politician, trebuie să aibă un caracter puternic, de nezdruncinat, autoritate, să fie capabil de a spune ”nu”, de a contrazice, de a pune obstacole, de a provoca ura, căci asta este natura politicii. Cineva care caută cu orice preţ să câştige simpatia tuturor, să fie flatat, să evite coflictele, are încă multe de învăţat pentru a fi capabil de a conduce un partid politic cu pretenţii” — Zoran Đinđić (1 August 195212 Martie 2003) Prim Ministru al Serbiei intre 25 ianuarie 2001 - 12 martie 2003.

Stema TRIBALIEI

Stema TRIBALIEI

Timocenii din ZLOT la Vidin in 2000

Timocenii din ZLOT la Vidin in 2000